Skapa Din pusselpall

1 695,00 kr inkl.

11537 objekt

Beställningsvara

loader

Produktsammanfattning

Beställningsvara! Designa din egen pall med valfritt namn eller ord. Pusselpallen finns i vitt med text i olika färger.Max 5 bokstäver på 40 cm pall. Max 9 bokstäver på 50 cm pall. Pallen är helt svensktillverkad. OBS! Motivet på benen är ej helt genomfräst som ett "hål", motivet är endast fräst som ett motiv.

OBS! SE DENNA LÄNK FÖR LEVERANSTID 

Mer detaljer

  • 1-3 dagar leverans (gäller ej pallar)
  • Faktura: 0 kr
  • 30 dagars öppet köp
  • Frakt 39 kr (Fri frakt över 1000 kr)

Produktbeskrivning

Doppresenten som är unik och personlig!

Pallen som är rolig, funktionell, pedagogisk

Pusselpallen är en rolig pall av trä med lösa pusselbokstäver. Den är lätt att bära med sig och passar i hemmets alla rum där någon behöver komma upp ett steg. Pallen är en både funktionell och pedagogisk leksak som lär små barn att stava sitt namn. Den har blivit en mycket populär dopgåva. Men du behöver inte vara på jakt efter en doppresent för att vilja ha en pusselpall! Även för vuxna är pusselpallen en charmig och personlig present. Det är bara fantasin som sätter gränser! Pallen tillverkas i två storlekar beroende på antalet bokstäver. Pusselpallen är helt svensktillverkad och målad med vattenbaserade giftfria färger. Obs! Pallar med individuell design omfattas inte av öppet köp. Vi vill också uppmärksamma dig på att vi inte gör små detaljer på pallen såsom tex appostrofer då det finns risker för små barn med lösa smådelar. På Å,Ä och Ö sitter prickarna fast i bokstäverna. Under bokstäverna kan ytan vara ojämn och detta beror på att träet reser sig då man fräser ut bokstäverna. Att slipa denna yta är ej möjligt. Detta påverkar varken funktionen eller utseendet på pallen.  Kronan över i på Prins och Prinsesspallarna går inte att få på egendesignade pallar. Pallens höjd är 23 cm. OBS! Vi gör endast bokstäver. Alla ord/namn börjar med stor bokstav, därefter små.
Din pall tillverkas först då du placerat din order och räkna med ca 4 veckors leveranstid. För exakt leverans se den röda knappen på första sidan för leveranstider.

4 andra produkter i samma kategori: