Returer

Som konsument har du, i enlighet med distansavtalslagen, rätt till ångerrätt utan att ange någon anledning. Du måste dock meddela oss detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att returnera varorna ska dessa vara oanvända och oskadade i sina originalförpackningar. Returnera varorna tillsammans med en kopia på orderbekräftelsen.  Du får dock själv stå för frakten t o r. För att vara säker på att paketet kommer tillbaka som det skall så rekommenderar vi att du väljer att lämna det hos Schenker-ombudet där du kan köpa en retursedel så att paketet kan spåras och då också kommer direkt till oss för snabb hantering . Ansvaret ligger på dig att paketet kommer till oss på ett säkert sätt, spar kvitto på returen om något skulle inträffa. Obs! att returfrakten kan vara helt annan än den frakt du betalar hos oss. På orderbekräftelsen anger du returorsak "Ångerrätt". Observera att godis/ätbara produkter ej tas i retur då livsmedel är undantaget i ångerrätten. Varor får inte returneras som postförskott eller efterkrav. Vi återbetalar pengarna .  Skicka varorna till Partydax i Knivsta AB, Trunstavägen 37B, 741 30 Knivsta. Vid ångerrätt eller reklamation där kund ej begär ny vara ska Bonde of Sweden (Partydax i Knivsta AB) återbetala ordersumman eller makulera fakturan inom 30 dagar från det datum som den returnerade varan mottagits. Konsumentverkets ångerblankett hittar du här om du önskar använda den vilket ej är ett krav. 

Om du önskar hjälp med en retursedel ( 70 kr som dras av på återbetalningen) så kontakta vår kundservice kund@bondeofsweden.se så hjälper vi dig, kom ihåg att meddela oss ditt ordernummer som du finner på din bekräftelse som du fick via e-post då du gjorde din beställning.

Har du valt att betala med faktura är det viktigt att du flyttar fram fakturans förfallodatum. Det gör du enkelt på klarna.se.
När vi har mottagit returen krediteras beloppet för den/de varor du har returnerat. En ny faktura med korrigerat belopp skickas till dig. aktuellt 

 

Är ordern betald kontaktar Klarna dig för återbetalning inom 14 dagar. Konsumenten har rätt att återfå pengarna vid ångerrätt inom 14 dagar från den dag då företaget mottagit meddelandet. Konsument kan dock få vänta tills dess att varan har kommit åter eller till dess konsumenten har lämnat ett bevis på att varan återsänts, det som sker först.