Returer

Som konsument har du, i enlighet med distansavtalslagen, rätt till ångerrätt utan att ange någon anledning. Du måste dock meddela oss detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att få lämna tillbaka en produkt måste den vara oanvänd (endast provad) samt att alla eventuella etiketter sitter kvar och tillbehör finns med. Du har rätt att öppna förpackningen och kontrollera att varan fungerar förutsatt att varans art förutsätter detta. Varan får dock ej vara använd förutom detta. Du ansvarar för varan tills dess att vi mottagit den. Du står endast för returkostnaden på 59 kronor kronor med Schenker, retursedel skickar vi till dig via e-post. Kontakta vår kundservice för att få en retursedel skickad till dig, kund@bondeofsweden.se. Denna summa debiteras dig när returen registreras. Varor som återsänds mot postförskott eller som brev utlöses ej av oss.

Returnera varorna tillsammans med en kopia på orderbekräftelsen.   

Ansvaret ligger på dig att paketet kommer till oss på ett säkert sätt, spar kvitto på returen om något skulle inträffa. 

Kom ihåg att meddela oss ditt ordernummer som du finner på din bekräftelse som du fick via e-post då du gjorde din beställning.

På orderbekräftelsen anger du returorsak "Ångerrätt". Observera att godis/ätbara produkter ej tas i retur. Samt varor köpta på metervara, tex band. Varor får inte returneras som postförskott, brev eller efterkrav. Vi återbetalar pengarna till ditt kreditkort via Klarna, alt reglerar fakturan.  

Skicka varorna till Partytajm, Trunstavägen 37B, 741 30 Knivsta

Om du önskar hjälp med en retursedel ( 70 kr som dras av på återbetalningen) så kontakta vår kundservice kund@bondeofsweden.se så hjälper vi dig, kom ihåg att meddela oss ditt ordernummer som du finner på din bekräftelse som du fick via e-post då du gjorde din beställning.

Har du valt att betala med faktura är det viktigt att du flyttar fram fakturans förfallodatum. Det gör du enkelt på klarna.se.
När vi har mottagit returen krediteras beloppet för den/de varor du har returnerat. En ny faktura med korrigerat belopp skickas till dig. aktuellt 

 

Är ordern betald kontaktar Klarna dig för återbetalning inom 14 dagar. Konsumenten har rätt att återfå pengarna vid ångerrätt inom 14 dagar från den dag då företaget mottagit meddelandet. Konsument kan dock få vänta tills dess att varan har kommit åter eller till dess konsumenten har lämnat ett bevis på att varan återsänts, det som sker först.