Presentinslagning och Kort Det finns 42 produkter.

Visar 1 - 42 av 42 artiklar
Visar 1 - 42 av 42 artiklar

Presentinslagning och Kort

Gör din present lite extra betydelsefull med vårt fina utbud av artiklar för presentinslagning!


Att ge bort en present känns alltid speciellt och om du dessutom ser till att dekorera ditt paket med fina detaljer kommer gåvan bli ännu mer unik och personlig. Hos oss på Bonde of Sweden hittar du ett fint sortiment av vackra och inbjudande presentpapper som gör presenten till en riktig fröjd för ögat. Det material du hittar inom kategorin för presentinslagning passar lika bra till dopgåvan som till födelsedagspresenten. Våra dekorativa inslagningspapper levereras till dig rullade i ark.


I vårt sortiment hittar du olika typer av mönster på våra presentpapper. Varför inte välja vårt söta presentpapper med små kaniner på? Det finns att köpa i olika färger och är tillverkat i en kraftigare papperstyp för bästa kvalitet. Presentpapper med stjärnor är också populära att slå in presenter med och hos oss hittar du stjärnmönster i olika typer av färgkombinationer som passar både till babyn och större barn.
Köp något av våra vackra sidenband för att ge den sista lilla touchen på paketet. Dessa kan även beställas med önskad text, såsom barnets namn eller kanske något fint ord eller fras. Att slå in dina paket med unika sidenband gör presenten betydligt mer personlig och speciell att ge bort!


Varför inte göra det enkelt och köpa din present inne på vår webshop samtidigt som du beställer fint papper och snören? På så sätt får du hem allting snabbt och enkelt direkt till dörren och det enda du behöver göra är att slå in presenten och bege dig till bjudningen! På Bonde of Sweden hittar du allt från söta mjukisdjur och leksaker till klassiska sparkbilar och barnpallar.


Ger du bort fler än en present kan det alltid vara fint att kombinera inslagningen på ett kreativt sätt. Välj exempelvis matchande färger på bakgrundsmönster och snören!

Att låta döpa sitt barn är en fin tradition som många väljer att göra när de fått en ny familjemedlem. Vissa väljer att ha dopet i kyrkan och låta barnet döpas av en präst, medan andra istället har en privat namngivningsceremoni. Oavsett hur man väljer att göra är en sak säker - givetvis måste denna högtidliga och viktiga stund firas med nära och kära och avslutas med en fest!


För att kunna meddela gästerna om den stora tilldragelsen brukar de allra flesta skicka ut en inbjudan via post som innehåller alla detaljer, såsom datum, tid och plats. Bonde av Sweden har massor av fina inbjudningskort som är speciellt anpassade just för dop och namngivningar.


På korten finns alla uppgifter som man behöver ge gästerna, vilket är mycket praktiskt då det hjälper dig att se till att du inte missar någon viktig information. Att köpa dessa färdiga kort underlättar otroligt mycket - det är bara att fylla i alla uppgifter om dopet i de färdiga fälten. Det går på ett kick och sedan är det klart och du kan koncentrera dig på allt annat som behöver fixas inför dopet eller namngivningsceremonin.


Vi har kort i de två klassiska babyfärgerna rosa och ljusblått. Naturligtvis är korten dekorerade med bilder som lämpar sig för tillfället. Dessutom förmedlar de naturligtvis också mycket av den där speciella känslan som hör samman med att ett nytt litet liv kommer till världen. De pryds till exempel av avtryck av små bebisfötter, ett otroligt gulligt och passande motiv. Andra har hjärtan som är uppbyggda av olika saker som förknippas med små barn - här rör det sig till exempel om leksaker, såsom gunghästar och nallebjörnar, skallror och mobiler.


Korten levereras omgående så att du snabbt kan få iväg dina inbjudningar innan gästerna hinner boka upp sig på något annat